Maatschappelijk impact maken

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Dat begint met een goede werkplek die perfect past bij de persoon. Onze drive is dat kandidaten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk vinden. Dit doen wij door elke dag met veel passie TalentZ door te ontwikkelen tot het beste vacatureplatform van Nederland.

Ontmoet de organisatie achter TalentZ

Ga voor het allerbeste

Talent heeft geen kleur, leeftijd of geslacht. Talent zit in iedereen. Daarom wordt met anonieme vacatures een kandidaat puur op talent beoordeeld en komen alleen de allerbesten aan tafel voor een kennismakingsgesprek. TalentZ koppelt op een innovatieve manier een persoon op basis van talenten, persoonlijke eigenschappen en opleiding aan het juiste bedrijf. Op basis van deze informatie laat TalentZ - uitgedrukt in matchingspercentage - zien welke bedrijven het best passen bij de kandidaat.

Impact maken
Impact maken

Het team

Impact maken en TalentZ door ontwikkelen doen wij met ons multidisciplinair team

Sven de Zeeuw

Sven de Zeeuw

Product Owner

Één plek waar het onderwijs en het bedrijfsleven samenkomen

Het is onze missie om het onderwijs en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen zodat studenten goed zijn voorbereid op het beroepsleven. Dat valt of staat bij een stageplek die goed bij de student past. Wij ontwikkelen naast TalentZ een studentvolgsysteem zodat onderwijsinstellingen de student kunnen volgen en begeleiden op TalentZ.

Impact maken

Betrokken ambassadeurs

Wil jij bijdragen aan het succes van TalentZ?

Plaats je vacature, zoek naar een toffe werkplek of neem contact met ons op!